joi, 31 ianuarie 2013

Casătoria înseamnă fraudă !








            Marriage is Fraud  

Sunteţi de părere că femeile au dreptul să divorţeze? Răspuns:
Ah… cred că această întrebare se bazează pe vechiul refren feminist , “ Femeile au fost deţinute ca şeptel!”

Cred că, pentru a răspunde potrivit acestei chestiuni, ar trebui să examinăm în primul rând conceptul că mariajul este un contract economic bazat pe drepturile de proprietate.

Vedeţi dumneavoastră, în întreaga lume animală, maternitatea este un fapt comun. Se afirmă pozitiv oriunde! Ceea ce nu este obişnuit în lumea animală este paternitatea. Nu, nu prea mulţi pui de căprioară ştiu care le este tatăl.

Femelele mamiferelor deseori trăiesc in turmă alături de multe alte femele, toate fiind însămânţate de un mascul alfa dominant. Femelele se adună în turme pentru că este singurul mod în care ele şi puii lor pot supravieţui în siguranţă.

Da, viaţa în turmă este adevăratul Comunism, unde totul se împarte şi în care toate se îngraşă sau mor de foame împreună.
V-aţi întrebat vreodată de ce femeile tind să gândească toate la fel şi de ce doresc un mare guvern socialist în locul individualismului şi libertăţii?
V-aţi întrebat vreodată de ce o femeie urmează altă femeie chiar şi când ea ştie că cealaltă e pe un drum evident greşit? Este din cauza credinţei lor in turmă. Turma este pe primul loc. Acuma ştiţi.
Dar, unii s-ar putea întreba, ce se întâmplă cu masculii care nu devin alfa şi nu însămânţează tot lotul de femei ? Ei bine, când un mascul atinge maturitatea sexuală, el trebuie să lupte pentru dreptul de împerechere în turmă. Acei masculi care nu au succes în lupta cu masculul alfa devin masculi beta şi sunt forţaţi de de masculul alfa să părăsească turma. Masculii beta sfârşesc pin a trăi la margnea turmei unde se apără şi se îngrijesc de ei înşişi în mod individual.
Acum, foarte interesant, masculii beta care trăiesc în afara turmei se pare că reuşesc să supravieţuiască individual destul de bine fără a fi nevoiţi să facă parte dintr-o turmă precum femelele.
Asta pentru că masculul nu este îngreunat cu copii şi în plus el este mai puternic decât o femelă.                           Masculul poate produce un surplus de muncă care îi permite să trăiască în mod individual în afara turmei. 
În fapt, un mascul are un  surplus de muncă atât de mare încât dacă el traieşte singur este nevoie de doar 
20 – 30% din acesta pentru a-i asigura supravieţuirea.
Când cineva se uită de la distanţă şi observă întregul lot vede că atât masculii cât şi femelele au şi surplus dar şi deficit.

 Masculii au un surplus al capacităţii de  muncă dar un deficit al abilităţii reproductive.

Femelele au un surplus de abilitate reproductivă dar un deficit de capacitate de muncă.

Acum, poate, remarcaţi de ce căsătoria este un contract economic.

Masculul vinde surplusul capacităţii sale de muncă femelei în schimbul abilităţii ei reproductive.
Femela vinde abilitatea ei reproductivă masculului în schimbul capacitaţii sale de muncă în surplus.
Pentru a putea vinde ceva, mai întâi trebuie trebuie să îl deţii, iar odată ce îl vinzi eşti de acord cu transferul dreptului de proprietate cumpărătorului.

Acestea sunt fundamentele economice, şi după cum observaţi se bazează pe drepturile de proprietate.

În economicul contract de căsătorie, femela este de acord să transfere proprietatea capacităţii sale sexuale reproductive masculului iar ea capătă proprietatea surplusului lui de muncă ca plată.

Aşa că da, atunci când feminismul vituperează încontinuu despre femeile care au fost deţinute drept şeptel, există adevăr în aceasta pentru că intr-un foarte real sens, sexualitatea unei femei devenea proprietatea soţului. El era considerat proprietarul sexualităţii ei şi a produselor acestei sexualităţi (copiii).           
Copiii din căsătorie deveneau proprietatea lui pentru că bărbatul plătise pentru ei. (Reţineţi că în timp ce copii din căsătorie erau presupuşi a aparţine soţului, copiii născuţi în afara căsătoriei erau proprietatea femeii. 
O femeie care nu este căsătorită îşi deţine propria sexualitate iar produsele aceste sexualităţi sunt deasemenea propretatea ei.)

De aceea, în trecut, femeile erau pedepsite mai tare pentru adulter decât bărbaţii. Sexualitatea unei soţii nu mai era a ei pentru a o putea înstrăina.
De aceea, în trecut, când o femeie era violată se considera că a avut loc un act de furt împotriva soţului. Cineva furase sexualitatea care era proprietatea sa..

De aceea, în trecut, se considera imposibil pentru un soţ să fie găsit vinovat de viol conjugal. Cum ar fi fost oare posibil să îţi furi propria proprietate?

Deci, feministele au  oarecum dreptate când susţin că femeia era deţinută ca şeptel. Sexualitatea unei soţii (nu persoana ei) era deţinută de soţul ei şi era folosită în fapt ca mijloc de producţie. Producţia propriilor copii ai soţului.

Dar, ca întotdeauna, feminismul este capabil doar de jumatăţi de adevăruri.Partea cântecului cu “femeile erau deţinute ca şeptel”  nu pomeneşte şi de al doilea vers, care era “ iar bărbaţii erau deţinuţi ca animale de povară”.


.
“Huaaa! Mişcă-te, bou puternic!” zice nevasta. “Eşti căsătorit acum  aşa că trage la jug!  Gata cu leneveala pentru tine!”

Dintotdeauna, mamele le-au spus fiicelor, “De ce să cumperi vaca dacă laptele este gratis?”
Vedeţi, feminismul totdeauna lasă nespus faptul că femeia îşi vinde sexualitatea şi capătă ceva în schimb: surplusul muncii bărbatului.
Şi de beneficiat de pe urma muncii bărbatului femeile din trecut chiar au profitat.
Ele au beneficiat prin faptul că nu au mai fost nevoite să recurgă la stilul de viaţă communist al turmei pentru propria supravieţuire.

Când era în primejdie sau nevoie femeia împingea bărbatul în pragul uşii pentru a se descurca cu pericolul în loc să se bazeze pe mărimea turmei în speranţa că v-a fi ascunsă de aceasta atunci când membrii mai slabi sunt doborâţi de lupi.
Femeia a beneficiat enorm prin creşterea cantităţii de muncă disponibile pentru ea, având posibilitatea de a trăi într-o casă de lemn cu un acoperiş real în loc să împartă un petic de iarbă sub cerul liber cu o mulţime de alte femei.
Femeile iau ceva foarte real in schimbul vinderii sexualitaţii. Ele iau munca unui om ca a lor şi beneficiază de aceasta în toate felurile imaginabile.
La fel copiii pe care îi naşte trag mari foloase şi la fel societatea în general.

Vă amintiţi de acei masculi beta  care existau în afara hoardei trăind la marginile societăţii? Ei îşi exercitau doar 20 – 30 % din potenţialul de muncă pentru a supravieţui.
Odată căsătoriţi şi ataşaţi de propriii copii, aceşti masculi beta au fost înjugaţi pe loc şi au muncit la 100% 

din capacitate. Această utilizare a întregii capacităţi de muncă masculine este ceea ce a împins umanitatea în civilizaţie. Este ceea ce ne-a construit casele şi cultivat porumbul. Este ceea ce ne-a construit drumurile şi podurile. A creat literatura şi arta noastră.Ei bine, a creat aproximativ tot ce avem. Bărbaţii, femeile, copiii, toţi au beneficiat în mod evident din asta.
Uitaţi-vă în jurul vostru la camera în care sunteţi
Tot ce e în ea şi implică mai mult decăt două părţi în mişcare a fost inventat de un bărbat.
Bine a-ţi venit în Patriarhie! ( câteodată este mai simplu cunoscută drept civilizaţie, dar şi , ocazional, ca patriarhat).

Aşa că atunci când auziţi că “familia este celula de bază a societăţii”  recepţionaţi un adevăr exact.                                                                        Iar societăţile, sau mai bine zis, societăţile avansate, sunt bazate pe contractul economic al căsătoriei.    Contractul economic al căsătoriei este bazat pe drepturi de proprietate. Drepturile de proprietate sunt fundamentele Capitalismului, iar capitalismul este baza unei societăţi avansate deoarece conţine idealurile individualismului, responsabilităţii personale şi libertatea.

Acum, fie că vreţi să fiţi de acord sau nu cu modul în care societatea a existat de milenii, după cum am arătat mai sus, este în întregime irelevant. Ceea ce este relevant este că tot ceea ce am descris mai sus este pe ce 

s-a bazat contractul de căsătorie de-a lungul întregii istorii. Sentimentele dumneavoastră personale sunt irelevante pentru istorie.

Aşa că, înapoi la întrebarea originală: Sunteţi de părere că femeile au dreptul să divorţeze?

Răspunsul meu este un NU hotărât!

Dar de ce, a-ţi putea întreba?


Pentru că mariajul modern a devenit un contract FRAUDULOS,  aşa că femeilor nu ar trebui să li se permită să se căsătorească în primul rand. Este simplu. Nici un drept de a te căsători echivalează cu nici un drept pentru a divorţa.


Vedeţi dumneavoastră, în 1860, minunata mişcare pentru drepturile femeilor combinată cu mâna grea a justiţiei a legiferat acordarea custodiei copiilor dintr-o căsnicie mamei şi nu tatălui. Ca efect, au întărit cea mai puternică legătură dintr-o familie, cea dintre mamă şi copil, care există pretutindeni în natură, şi au diminuat la fel de puternic cea mai slabă legătură de familie, dintre tată şi copil, care nu există  nicăieri în natură dar care este legătura care a creat CIVILIZAŢIA.
Înainte de 1869, dacă o femeie decidea să îşi părăsească bărbatul, trebuia să lase copiii în urmă, care erau un produs al căsătoriei, deoarece drepturile de proprietate dictau că soţul plătise pentru ei şi pin urmare ei erau proprietatea lui şi nu a ei. Soţul nu avea in proprietate persoana soţiei, dar în căsătorie avea în proprietate capacitatea ei reproductivă şi produsele rezultate.
Transferul acestor drepturi de proprietate înapoi la femeie, când de fapt ele erau baza contractului economic al căsătoriei  a diminuat enorm validitatea acestuia. Interesant de reţinut că divorţialitatea a început să crească susţinut de la acest punct înainte.
Nota bene: femeile au avut întotdeauna abilitatea şi dreptul natural de a avea propriii copii. Nimeni niciodată nu a împiedicat o femeie să glumească cu vreun ticălos prin tufişuri după ce acesta a îngurgitat nişte mied într-o tavernă de ev mediu.

Chiar dacă nu era privită cu ochi buni de către societate, naşterea de copii ilegitimi este un fapt social al tuturor timpurilor. Era un stigmat social aplicat femeii care facea acest lucru deoarece era arhicunoscut şi acceptat faptul că o femeie care aduce un copil pe lume astfel, o face sub un  enorm dezavantaj dacă ea şi copilul nu erau cuplate la munca (şi disciplina) unui tată. Dar totuşi, ea îşi deţinea sexualitatea şi, dacă vrea să facă un copil în aceste condiţii,cu siguranţă putea.
Dar, contractul de căsătorie este, în toate sensurile, contractul prin care o femeie vinde copii unui bărbat. Dreptul unui bărbat de a deţine ce a plătit a primit o lovitură mortală în 1860 cănd acesta a pierdut anteriorul necontestat drept de a deţine ce a plătit în căsătorie şi anume propriii copii.

Ulterior, până în 1970, căsătoria a fost văzută în continuare, totuşi, ca un contract legal. Era un dat că ambele părţi au ca obligaţie a susţine şi respecta acest contract exact ca şi orice alt contract economic sau legal.
Dacă vroiai să pleci încă se putea. Nimeni nu te oprea. Dar, ca şi în cazul oricărui alt contract, dacă încălcai obligaţiile contractuale tu erai cel care era penalizat pentru aceasta.
Dacă vroiai să pleci şi să primeşti beneficiile mariajului, sau mai degrabă, să fii compensat pentru încălcarea contractului de către cealaltă parte,trebuia să demonstrezi vina celuilalt pentru a putea cere compensaţia. Toate astea încă au sens, nu-i aşa?
Astfel erau multe lucruri culpabile: adulterul, alcoolismul, bolile mintale, cruzimea, abuzul fizic şi multe altele.
Dacă erai în culpă te puteai aştepta să-ţi pierzi drepturile prevăzute în contract. Dar chiar şi aşa, dacă nu exista nici o culpă şi totuşi tu tot vreai să pleci, nimeni nu te oprea. Nu erai aruncat în închisoare pentru că ai plecat, dar erai găsit vinovat de abandon, şi în consecinţă pierdeai toate drepturile pe care ţi le conferee contractul şi erai răspunzător pentru toate prejudiciile cauzate de culpa ta.

Asta mi se pare corect. Toate contractele sunt stabilite de această manieră. De aceea ele sunt contracte. Un contract stipulează că dacă tu te comporţi într-o anumită manieră şi nu te abaţi de la această linie de comportament vei fi recompensat cu  garanţia aceluiaşi comportament din partea partenerului.                   Păşeşte în afara acestor linii de ghidaj şi vei fi răspunzător legal, stai în interiorul lor iar drepturile tale vor fi garantate.


Dar, în anii 1970, atotînţeleptele feministe  au declarat  că este prea dificil să găseşti culpă în complexele relaţii personale ale oamenilor, şi astfel “Divorţul fără Vină” a fost implementat, din nou cu ajutorul mâinii grele a justiţiei. (Ciudat, nu? Parcă în cazurile de violenţă domestică nu au nici o problemă în a găsi o “vină”!).
Deci, ce ne-a rămas nouă aici?


Ne-a rămas un contract fraudulos , o mascaradă a căsătoriei!

Ceea ce fusese în original bazat pe vânzarea de către femeie către bărbat a abilităţii sale de a avea copii contra surplusului lui de muncă drept plată, a devenit păstrarea de către femeie a copiilor şi luarea totuşi a plăţii pentru ceea ce ea nu vinde Asta se cheamă FRAUDĂ!

Dacă te duci la un dealer de maşini şi cumperi o maşină nouă, semnezi că eşti de acord să faci plăţile pe următorii 5 ani, totuşi contractul îţi garantează că deţii acea maşină.
Dealerul nu poate decide 6 luni mai târziu că îşi vrea maşina înapoi, nu poate să se înfiinţeze la uşa ta şi pur şi simplu să o ia. Şi cu siguranţă nu te poate forţa să faci cele 54 de plăţi pentru ea dacă reuşeşte să ţi-o ia fără o încălcare a contractului din partea ta.




Este proprietatea ta şi ei nu au nici un drept asupra ei. Să sugereze altceva ar însemna să sugereze că tu ai semnat cu ei un contract fraudulos.Să susţină că tu în continuare trebuie să plăteşti pentru benzină, revizii şi asigurare după ce ei au vândut-o altcuiva este să susţină validitatea unui dement contract fraudulos.

Mda.
Dar chiar aşa stau lucrurile în actualul contract de mariaj.


Bărbatul nu se alege cu nimic din proprietatea şi drepturile pe care contractul original se baza dar vânzătorul încă are dreptul de a spune:.
.


“Huaa! Mişcă-te, bouleanule!” strigă fosta nevastă. “Eşti divorţat acum , cu nici un drept legal asupra a ceea ce credeai că ai plătit, aşa că începe să tragic acest jug! Gata cu leneveala, sclavule! Copiii mei şi cu mine deţinem munca ta! Tu rămâi cu praful de pe tobă!

Căsătoria ar trebui scoasă în afara legii!
Căsătoria este fraudă!
Nu intra în contracte frauduloase!

Da, lasă micile doamne şi copiii lor să se întoarcă la acest trai:
.



Nu avea nimic de a face cu ei.

Nu îi oprima cu căsătoria.
Nu îi oprima prin a le permite să trăiască în frumoasa ta casă.
Nu face sex cu ele în condiţiile de mai sus.
Tot ce înseamnă sex înseamnă viol, nu ai aflat ?
Nu dona spermă. Mai recent şi  asta , deasemenea,te face eligibil să fii sclav

Repet, fii sigur că nu oprimi nici măcar una dintre ele cu căsătoria. Ce, urăşti femeile? De ce ai vrea să oprimi una dintre ele cu căsătoria, porc misogin ce eşti! Lasă pagina cu matrimoniale, domnule. Ştim ce gândeşti.... acum treci la gânduri mai folositoare.
Nu împovăra nici una dintre ele cu un copil. Femeile nu suportă copiii şi nu vor să aibă de a face nimic cu ei. (le încurcă cariera, li se lasă sânii, le apar vergeturi).
Şi mai ales, nu plăti pe nimeni pentru un produs pe care nu au nici o intenţie să ţi-l vândă.

Nu te simţi obligat să munceşti ca un prost pentru a plăti taxe care să susţină turma de mame singure şi divorţate şi copiii lor sălbatici.Nu eşti responsabil să plăteşti pentru proprietatea altuia.
Nu datorezi turmei nimic. Ele nu vor nici măcar să faci parte din turmă.
Nu eşti responsabil să fii un performer economic care ridică nivelul de trai al turmei cu munca sa în timp ce singura răsplată este o palmă după ceafă şi urarea”buuun băiatuu”.


Există o mulţime de prostovani care vor ridica turma până când nu o vor mai putea ridica deloc.                   Lasă-i pe neisprăviţi să muncească pentru beneficial altora.




Dă-le cât mai puţine taxe posibil.
Bărbaţii ar trebui să se întoarcă la a cheltui 20 -30 % din capacitatea lor de muncă, pentru a putea reîntoarce la a trăi aşa:

    De ce dracului să tot vrei să oprimi toate trişoarele astea cu Patriarhia?
    De ce te tot oboseşti cu o vacă care nu dă lapte? Darmite să mai şi plăteşti pentru una!
         
 Nu te căsători!!!

 Reduce rata divorţurilor şi taie ca în brânză în fraudă !